Moře vln
Moře vln
Anotace: Jsou věci, na které člověk nerad zapomíná
To kdysi zaplaval jsem si ve vlnách
dlouhých, středních i krátkých,
teď topím se jen v moři Ef Em vln,
kde je kdesi mezi
osmdesátiosmou až stoosmou prokletý
Bermundský trojúhelník,
kde den co den,
noc co noc,
lákají do pastí reklamy Sirény.
Zmizel z dohledu ten starý dobrý maják
Rádia Luxembourg
nejen s Jimy Hendrixem
Publikoval(a):
Tonyend, 20.4.2012