Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky, každá pochvala moc hřeje u srdíčka!
6.6.2012 11:38 | thecherry
souhlasím s dědou včelou ^-^ slovenština je krásná. Báseň se mi moc líbila... Jo pozemskej chaos, dobře jste to vystihl/a.
1.6.2012 19:02 | koala-pancake
To je hezké slyšet:) Děkuju!
21.4.2012 18:40 | thecherry
Ač Čech, velmi rád poslouchám slovenštinu a jsem rád, že i zde se objevuje. Děkuji.
21.4.2012 11:09 | děda včela