Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čísla

Čísla

Jedna, dva, tři, čtyři, pět,
do tolika umím hned.
Nevím co si vy myslíte,
ale to je základ věd.

V první třídě naučím se,
ve druhé už počítám
a ve třetí bez problémů
velká čísla odčítám.

K počítání jsou potřeba
ale taky číslice
a ty mají svou logiku,
jenom díky matice.

Ve čtvrté pak naučím se,
nejspíš krát a děleno
a vyhlídku do života
mám pak asi zelenou.
Publikoval(a): Miky 12 let, 19.4.2012
Přečteno (195x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 18:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti