Danteho peklo bez Danteho
Danteho peklo bez Danteho
Anotace: Nevím co napsat jako popis, snad jen, že je to kapku depresivní
Poslední kapka,
do propasti spadla,
poslední sekera,
hlavu uťala.
Nezbylo už nic,
ni kousek provázku,
co by nás drželo,
nahoře na chládku.
Padáme dolů,
do temné propasti,
pařáty démonů,
mají nás v hrsti.
Do temnoty dole,
kde žijí stíny
a malí démoni,
loví nás po síni.
Nekonečná muka,
ďáblova ruka,
Bolest vše zalije,
duše už hnije.
Ležíme v pekle,
ladem hozeni.
Hoříme v ohni,
chapadlem hlazeni.
Duše se pečou,
smaží a škvaří.
Ďábli je berou,
lační a staří.
Publikoval(a):
eurius, 18.4.2012