Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Báseň je nádherná, krásně proudí a rozechvívá. Píšeš skvěle.
20.4.2012 9:29 | Lugilla
Předem dík,že je pro mě :-))) Jinak konec se mi líbí nejvíc.
18.4.2012 21:58 | Danger
Email:
Heslo: