Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vešel jsi...

Vešel jsi...

mawi Básně » o Lásce

Anotace: ******

Vešel jsi do mě uprostřed dne.
Uprostřed dne,
který tíhou vlastní viny temněl v noc.

V očích se Ti odrážel smutek.
Smutek blížícího se konce,
kdy musím odejít.

Nenechám tebe jít neb miluji Tě tuze.
Miluji tě tuze.
Vždyť moje milá, podobná jsi duze.

Nechce se mi odejít neb jsi láska má.
Jsi láska má.
Můj milý jsi, co slunci se podobá.

Tolik jsem na Tebe myslela,
ve spánku podobu Tvou jsem viděla.
Kdybych tak znala, že to byl jen sen,
což bych se probudit chtěla jen ?
Publikoval(a): mawi, 17.4.2012
Přečteno (287x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti