Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska existuje.

Láska existuje.

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Díky Tvému obrázku,
vzpomněl jsem si na lásku,
je to lidské potěšení,
ale také utrpení.

Letmá pusa, láska není,
je jen malé okouzlení,
ale časté o ní snění,
to je lásky probuzení.

Ke štěstí pak láska spěje,
když se na vás dítě směje,
říká sladce, tati, mami,
já jsem šťastné, že jsem s vámi.

Jsou v ní také občas hádky,
láska vrací slova zpátky,
není také kostelíčka,
by nebylo kázáníčka.

Někdy se i trochu řeší,
zda ten druhý více hřeší,
kdo, že více miluje,
potom se vše slibuje.

Pane Bože, to to letí,
máme děti našich dětí,
to jen stále potvrzuje,
že ta láska existuje.
Publikoval(a): děda včela, 17.4.2012
Přečteno (387x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: wild_wyvern, René Vulkán, Květka Š., Psavec, Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti