Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamínek

Plamínek

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: ... a další ráda vracím...

Plamínek v Tvých očích
já navždy si, miláčku, uchovám,
Tvou upřímnost a vlídnost
v srdci navždy si zachovám…

…ať už zloba bije, burácí,
nebo se krutě usmívá,
všem lže, že sílu neztrácí,
vždyť sama sobě bolest nabývá…

…povýšenost, hrdost a pýcha,
nosánek nahoru ji pěkně staví,
ale pozor, až pořádně zaprší,
nebude kroku zpět, co to spraví…

…chyba za chybou, lehce se stane,
kopancem nešetří, ráda mě udeří,
ale jako bumerang se jí to vrátí,
až nebude to čekat, ono se zadaří…

…Tvůj dotyk, jako plamen bude hřát,
drahý můj, a já vždycky při Tobě stát,
pouto lásky, žene nás stále dál, cítíš?
Jsme zas o kousek blíž, vím, že vidíš…

…ty cíle, touhy a sny, které se pozvolna plní.




(5.1.2010 Liter.cz)
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 16.4.2012
Přečteno (280x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Martin Havlíček, Božská Isis, Martina Primová

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti