Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Málo lásky

Málo lásky

Martina Primová Básně » o Lásce

Anotace: ... za trochu lásky šli bychom světa kraj... inspirovala jsem se nejen svými pocity, ale i okolím...

Za oponou času
plíží se beznaděj
láska ztratila se v nenávratnu
někdo ukradnul ji, šikovný zloděj

V daleké přítomnosti
jiní se teď milují
lásky není nikdy dosti
pro plný svět toužících bytostí

Za horou naděje
ne tajně hledáme
najdivší toho, kdo miluje
o kousek lásky žebráme

V rozpadajícím se tichu
čekáme na skutečnost
zda právě nám přidělí trochu citu
či přiřknou nám nadbytečnost

Za mizející chvílí
urousaný uzlíček nervů
přece dozvídáme se, na mě zbyl jsi ty
o lásce navzájem budeme si číst ze rtů
Publikoval(a): Martina Primová, 16.4.2012
Přečteno (211x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, Psavec, děda včela, Martin Havlíček, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti