Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na tisíc...

Na tisíc...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: ... a jedna vracená.

Na tisíc polibků
chci na Tvé tělo dát,
za Tvoji lásku a důvěru,
za to, jak umíš se hezky smát.

Na tisíc pohlazení
chci Tvojí tváři věnovat,
za upřímnost, moudrá slova,
za to, jak umíš krásné chvíle čarovat.

Na tisíc pohledů
chci Tobě do duše vrýt,
za nádherné mazlení a milování,
za to, že nechceš a nemusíš nic skrýt.

Na tisíc citů, víry a naděje
spolu máme a můžeme mít
a to jen za to, že se milujeme
chceme spolu děti mít…

… časem společně žít.




(2.1.2010 Liter.cz)
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 16.4.2012
Přečteno (219x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, Psavec, děda včela, Martin Havlíček, Božská Isis

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti