Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ocenuji téma,včely si zaslouží podržet a povzbudit. pro mne...ohrožený druh. zpracování básně,ale velice dětské.
16.4.2012 21:22 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: