Lebe= Láska
Lebe= Láska
Anotace: Absolutní báseň=báseň, jejíž řeč je nezávislá na pojmové a významové hodnotě slova, pomíjí jakýkoliv daný jazyk a vytváří si jazyk zcela nový.
LEBE
Salazi počiček
požmorá prek,
upsila do koka
nervala vek.
Pusona dokupu
suliti sebe,
ja so ho nežiza
u sose v lebe.
Láska 1
Ta krása holčiček
pošimrá hned
padla mu do oka
neznala vděk
Vzývavá pohledem
lákala tebe
ty si ji nežádáš
lásku co zbyde ...(zebe)
Láska 2
Krása holčiček,
pošimrá pod bříšek.
Padla mu do oka,
neznala vděk.
Posunky rukou,
lákala tebe.
Ty si ji nežádáš,
lásky co zebe...
Publikoval(a):
M3rry, 15.4.2012