Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plachetnice

Plachetnice

Jarous95 Básně » o Lásce

Anotace: Sním o ní všude a stále :)

Když podlehnu spánku
hned slyším racky v dáli
a vidím jak mi tě nesou
zatímco Sirény ti věnec uvázaly
se vší krásou a noblesou

Po tváři stékají kapky slané vody
když Neptun vykládá karty na stůl
vlnky se k tobě promění v schody
slunce se schovalo i měsíc zhasnul

Delfíni žonglují hvězdami
vítr si náhle odpočinul
velryby doprovázené kosatkami
pro nás, věnují se gejzírům

Po tanci mořských koníků
mi ladně zamáváš
a když světlo velí dnu
již navždy odplouváš.....
Publikoval(a): Jarous95, 14.4.2012
Přečteno (210x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti