Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdář

Hvězdář

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Láska ukrytá ve hvězdách.

Letní noc posetá hvězdami,
jiskřila lidem nad hlavami,
někteří spali, jiní bděli,
někteří se vášnivě milovali.

Také hvězdář té noci bděl,
hvězdu na obloze najít chtěl,
tisíce hvězd navštívil,
aby jednu z nich políbil.

Našel ji až brzy k ránu,
v malém koutku vesmíru,
sletěla z oblohy na zem,
spadla mu přímo do klínu.
Publikoval(a): paulo, 13.4.2012
Přečteno (199x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, děda včela, dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti