Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Balada pro bulteriéra

Balada pro bulteriéra

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Pes, který je ztělesněním samoty a individualismu...

Tělo psa - atypická tvář
směje se všem - nechce svatozář
je navždy sám - vyhnanec sfér
je to on - mocný bulteriér.

Na cestě životem s hranatou tváří
běh s krátkou nohou - smutně se tváří
a jeho štěkot jak žalozpěv zní
ikona samoty - i on to ví.

I on to ví - že vypadá jinak
nechce ho ani - smradlavý žebrák
jen já ho chápu - radost z něj mám
jsme navždy spolu - jsme každý sám.
Publikoval(a): Averzus, 12.4.2012
Přečteno (79x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, ZENITZERO666, Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela, Lilien

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti