Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět nábytku

Svět nábytku

Levitující pohovka nad kobercovou pouští,
topící se polička se s knihovničkou spouští.
Noční stolek v ohradě,před deštěm kryje křesla.
Stůl a židle pod stropem natírají vesla.
Publikoval(a): Dezolát, 12.4.2012
Přečteno (235x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 13:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti