Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nechci!

nechci!

paranoya Básně » o Lásce

Anotace: spát sám

nechci se hádat,
nechci se prát,
chci s tebou být,
s tebou se smát.
Nechci tě ztratit,
vždyť mám tě rád.

Jsem jenom smutnej,
že nebudu moci,
hladit tvé tělo,
dlouho do noci,
hledět ti do očí,
každičký den,
jsi moje láska,
splněnej sen.
Není to lehký,
připustit si,
že nebudem spolu,
všechny noci.
A když jsem smutnej,
neumím se smát,
to však neznamená,
že nemám tě rád,
ba naopak!
Publikoval(a): paranoya, 12.4.2012
Přečteno (252x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Freequency, dlouhejkour, NikitaNikaT., děda včela, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti