Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen jednou

Jen jednou

Tonyend Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: ...bez a je po životě.

Slunce zapadá nad New Orleans
nad řadou domů
u nábřeží hraje na banjo černoch Lewis
zpívá děsně smutný blues
Jen jednou bez kondomu
a chytl lues
Publikoval(a): Tonyend, 12.4.2012
Přečteno (308x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti