Mozaika TRIO X
Mozaika TRIO X
Anotace: ... Ranní, společná, chvíle jedinečná... taková jsou, bývají naše rána. :o)
Brzy ráno…
Do mobilu přišla mně od Tebe zpráva,
copak že to dělám, jestli jsem vstala,
že myslíš na mě hnedka z rána.
S úsměvem na rtech,
odepisuji Ti hned…
SMS odpověď…
I se mnou se ranní myšlenka vítá,
že myslím na Tebe, se mi stýská,
venku už pro nás svítá.
Kdepak Tě miláčku mám,
snídani nám nachystám…
Společné ráno…
Nečekám dlouho a zvonek zvoní,
"kde je má láska, co chci být s ní,
hmmm, co mi tak krásně voní"
/"jsi první, na koho myslím,
když se ráno probudím,
....ško, moje"/
Jen s úsměvem Ti odpovím,
pojď za mnou, ráda Ti napovím,
kde hledat, miláčku máš…
… dál, už na nic nečekáš,
v ložnici nahou mě zas máš.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 11.4.2012