Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Muškáty

**Muškáty

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Na balkóně v truhlíku...

*********
Na balkóně v truhlíku
kvete mi tam muškát,
mezi květy muškátů
si letí včelky šuškat.

O čem si tam šuškají
hned po ránu včely?
Asi o tom kde by nejvíc
pylu z květů měly.

V kouzelné zahradě
tam všechno kvete
a v plné parádě,
to uvidíte.
Od jara do zimy
týdny,dny,hodiny
jsou plné záhony,
truhlíky,balkóny.

Včely se v muškátu
poradily
a potom odletěly.
Do kouzelné zahrady?
Ale ta je všude.
I tady...
,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 10.4.2012
Přečteno (61x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, la loba, Marci-Tami, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti