První sníh
První sníh
Anotace: ...myslím,že se tomu říká neopětovaná láska
Čeká mě dlouhá zima,
takové menší arktické klima.
Asi ztratím boty v závěji,
stejně jako svoji naději.
I po nejdelší zimě však přichází náznaky jara,
už jen listy budou šeptat,že měla jsem tě ráda.
Teď se chci ale topit v očích tvých,
počkám až časem přijde první sníh.
Publikoval(a):
ajala, 10.4.2012