Slovečnice
Slovečnice
Anotace: Slunečnice malovaná slovy lásky
Denně máš na talíři
Slunečnice
večer naklání se s hrnkem
s horkým čajem štěstí
a neskloní se neotočí
za jiným sluncem
než tvým
neumím to s barvami
neovládám paletu
jako Vincent
namísto ucha v šátku
ti raději budu
navždy naslouchat
zkouším svými slovy namalovat
dát z lásky
Slunečnice
pro jedno srdce
nevím nevím
jak se mu bude líbit
má neumělá
Slovečnice
Publikoval(a):
Tonyend, 9.4.2012