Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha a její tajemství

Touha a její tajemství

Globodecristal Básně » o Životě

Anotace: A máme prý být změnou, kterou ve světě chceme vidět?

V téhle noční náladě,
čas tak rychle uplyne,
a já se svou myšlenkou,
stanu se přeludnou milenkou.

Jak dva tanečníci opilí,
v bludech vrávoráme na chvíli,
sem tam skleničkou ťukneme,
než na dobro usneme.

V tu pochybnou noc tmavou,
radosti rychle plavou,
moje touha se s tím nesmířila,
do výšin stále mířila.

V tom spěchu tak zapomněla,
že nádech bludu pouze měla,
a tak bloudí a bloudí dál,
kdo ví kam ji vítr zavál.
Publikoval(a): Globodecristal, 8.4.2012
Přečteno (103x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Jin&Jang, dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti