Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Pohlednice z lázní

**Pohlednice z lázní

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: O jedné listonošce a pohlednici z lázní

********
Má kámoška listonoška
v horách poštu
roznáší
sníh a zima?
To ji neva.
Asi to dost vynáší...
~~~
V zimě
stoupne na prkýnka
vypadá jak lyžník,
dávej pozor,
křičí na ni
ještě
"nezamrzl rybník".
~~~
Vždyť sportovně
je založená
má z lyžování
"doktorát",
dnes však v lihu
naložená.
Co se mohlo asi stát?
~~~
Ta kámoška listonoška
s poštou
dneska blázní,
za měsíc mi od ní
přišla
pohlednice z lázní.
~~~~~~~~
Lázeňský dům "NEALKO"
a já jsem z toho
naměkko...
~~~
A rybník?
Ten je plný psaní
hastrman je k roztrhání,
třídí je jak dušičky
už má plné hrnce
i hrnečky...
****
Publikoval(a): Květka Š., 7.4.2012
Přečteno (334x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., děda včela, Psavec, dlouhejkour, Linzerka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti