Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Toužím

Toužím

vero dolce Básně » o Lásce

Anotace: touha je zázrak, kámo, zázrak... :)

Moje touha mě sžírá,
verše mi lezou do hlavy,
tak pevně právě teď věřím,
že naplním svoje přestavy.

Cítím to jeho horký tělo,
chci aby to taky tolik chtělo...

Jako to moje,
který zmítano je silnou touhou
a prahne po tom být ukojeno,
alespoň na chvíli pouhou.

Nemám v úmyslu mu nic brát..
jen svoji lásku a péči dát.
Užívat život ve všech jeho barvách,
tak jak psáno je v mých kartách.

Buď se mnou a už neodcházej,
na tu správnou kartu sázej..
Nikdo neví co bude dál..
co život dal a vzal...? :)))
Publikoval(a): vero dolce, 7.4.2012
Přečteno (353x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kpt.pyrat, Jin&Jang, Martina Primová, střelkyně1, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti