Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JE LEPŠÍ

JE LEPŠÍ

Je lepší asi ...

Když ten druhý už necítí lásku
Zahodit kytky a polibky zvadlé
Dát si na kabát černou pásku
Odtruchlit tryznu za své padlé

Vymazat číslo z telefonu
Roztrhat fotky v objetí
Košili věnovat Armádě spásy
Bránit se přitom dojetí

Nemotat se u jejího domu
Nechodit spát do baru
Nepatlat se co kdo komu
Učit se hrát na kytaru

Zahodit výčitky a chmury
Těšit se na nový den
Vzpomenout na staré známé
A vyrazit si někam ven

Začít si pouštět akční filmy
Přestat se dívat na dno láhve
Pořídit si vlastního psa
Nepřestat žít proto právě

Že tě jedna nechtěla
Začít dělat spoustu věcí
Ať se tluče do čela
Život za to stojí přeci

Žít dál ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 7.4.2012
Přečteno (179x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, ajala, Jin&Jang, Lugilla, Martin Havlíček, Květka Š., střelkyně1, děda včela, wild_wyvern, Martina Primová

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti