Navždy prohrávam
Navždy prohrávam
Desivě koukáš
jak stojím na dne
jak ubíha čas
a ja nechci vyhrát
ja už nemám co získat
protože vše jsem ztratil
když si odešla
a zase koukáš
na vlak zpátky
bože
ať se deje tvá vůle
ať příjde můj konec
tak jako včera tak
i dnes
protože ja už nemůžu
ani prosit o odpuštení
ani brečet
za láskou
jediné co predlužuje
mé utrpení
je nádej
že se stane zázrak
smrt může vše zmenit
jen prokletí
zachráni můj život
před stratou na večnost
když ty o to stojíš
tak stůj
a koukej
jak odcházím
a navždy prohrávam
Publikoval(a):
pedroexit, 7.4.2012