Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duha

Duha

Skládám duhu jako koláž
Ze střípků Tvých obrázků
Jsi důvodem mých šťastných dnů
A proč zas věřím na lásku

Barvy tam nejsou a ani nebudou
Nahradí je Tvé krásné úsměvy
Miluji Tě a proto velmi rád
Chovám se jako kluk a ne jako dospělý

Ta duha vždycky se rozplyne
Když zasypeš mně polibky
A když jsem bez Tebe, začínám znova
V té duze jsou zapsány prožitky

Teď skládám duhu ač chci být s Tebou
A šeptat Ti verše dokola
Tisknout se k Tobě a líbat Tvé tělo
Růžičko, sluníčko, lásko má
Publikoval(a): Rendys1970, 6.4.2012
Přečteno (185x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Jin&Jang, děda včela, dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti