Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TOUHA II...

TOUHA II...

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ... pro Tu ... neznámou ...

TOUHA II. ( za tisíc...:-)

Netouží ten
Kdo se nesouží ???

Bodá to tisíci kopí
Váží to tisíce centů

Vím, že jsi
Tam někde ...

S tisíci dotyky něhy
S tisíci odlesky krásy

Chci se do Tebe ponořit
Buď mou tůní ...

Zní to tisícem decibelů
Voní to tisícem vůní

Ponoř se do mne !!!
Objev můj vnitřní svět

Jsem pramínek
Jsem potůček
Jsem řeka
Jsem oceán

Jsem tu pro Tebe
Můžeš se svlažit hned

Jsem meteor
Jsem hvězda
Jsem galaxie
Jsem vesmír

Na co ještě čekáš ???
Leť se mnou už teď !!!

Ač nekonečný
Ač bez hranic
Sám bez Tebe
Nejsem

... nic ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 6.4.2012
Přečteno (228x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Květka Š., děda včela, Martin Havlíček, Lugilla, Martina Primová

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti