Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebezpečná pomlázka

Nebezpečná pomlázka

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Nedá se pomlázka kvalifikovat také jako násilí na ženách? To by mohl být průšvih.

Brečí vzteky žena mladá,
pomlázkou když dostala.
Dobrá pak ji přišla rada,
co ji matka šeptala.

Neváhej a dej žalobu,
na domácí násilí.
Plačky tam popiš porobu,
muži jsou přec zlotřilí.

Deset dní pak nesmí domu,
ať si škemrá Karlíček.
Hlavou může bít do stromu,
zkrotne rázem mužíček,

A tak muži dejte pozor,
zákon ten vás zaskočí.
Policejní příjde dozor,
bez řečí vás namočí.
Publikoval(a): Psavec, 6.4.2012
Přečteno (344x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, modrá, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti