Mozaika TRIO VIII
Mozaika TRIO VIII
Anotace: ... dnes jsem se ráno probudila, docela mě bolí hlava, snad o to víc myslím na svého přítele, neb bolesti rázem pominout, když mě jeho ruce ovinou.
Myšlenková…
Dnes myslím na Tebe o něco víc,
než kdy jindy, miláčku,
až budeš hotov, přijedeš za mnou,
uděláme si zas hezkou
naši společnou chviličku…
Písmenková…
Říkám si, co bych dnes uvařila,
píšu Ti SMS, co rád by sis dal,
zpět přichází písmenek pár,
že na mě také myslíš
a rád bys nahou mě bral.
Úsudková…
Usmívám se, odpověď mou znáš,
tak prozvoním Tě jenom zpět,
ty rozeznáš, co to znamená,
přiznám se, že ráda bych
Tě také nahého měla hned.
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 6.4.2012