Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

o ženy ženy

o ženy ženy

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: najde se někdy ta pravá ?

Zase další submisivní trubka
najde už se dominantní čubka
co ví co chce co za svým si jde
neptá se furt kdy jak a kde ?
marrionety mě nebavěj není to už zábava
pořád jen jistota a žádná obava
nemusím se denně hádat
jen nemám rád zevšednění
kdy nemám nad čím bádat
a proto nemám povznesení
baví mě zkoumat lidi
ale víc když nejsou lechce čitelný
musíš jet aspon na paralelní lodi
pohled odjinud je pak ještě víc znatelný
Publikoval(a): ostuda lidstva, 5.4.2012
Přečteno (65x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti