Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Temná noc

Temná noc

fifík Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: fifík 4.4.-5.4.2012

Přichází noc, měsíc v mracích zaniká,
slyším žáby od nedalekého rybníka,
houká sova, mírný vánek,
temný les, neklidný spánek.
Láká mě to až hrůzně moc,
procházet se tuto noc.
Vcházím po pěšině do lesa, šero se v tmu mění,
pohlcuje mě tma, cítím jemné chvění.
V dálce slyším zvláštní zvuk……………


Vítr ztichl a chlad přišel,
okolo mě někdo prošel,
jakoby cos u pěšiny postává,
je to kmen, stín a nebo postava?
Pohlcuje mě strach, v tělě mrazí,
někdo se mě dotknul, k zemi mě srazí……………


Nebojím se, věřím v Boha,
on má tu moc,
ochrání mě tuto noc…………………


Obrovský výkřik!
probudil psy ve vesnici, a některé lidi spící,
na hodinách půlnoc odbíjící………………


Noc je pro mě den a den nocí,
obdařen jsem temnou mocí,
miluji lidskou krev, bolest a lidský strach
dnes další zrodil se upír, lidí vrah.


---uvedená práce podléha licenci: Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla---
Publikoval(a): fifík, 5.4.2012
Přečteno (1125x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: davidziak, mystyc, Lilien, Jin&Jang, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 10:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti