Nedokonalý
Nedokonalý
Nejsem ten co všechno zvládá
s humorem a nadhledem
mé Já se z tolika chyb skládá
a se spoustou nic nesvedem.
Nejsem ten co ohromí tě
svým způsobem života
ale
jsem ten co vždy pochopí tě
jsem v Lásce Tvoje jistota.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 4.4.2012