Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOBRA

KOBRA

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ... o lásce to bývalo ...a jiných pohledech ...taky ...

KOBRA

Ten pohled občas
Kterým na mě hledíváš
Připsal bych nejspíše
Královské kobře

Stejně jako ty
Také ona
Nejdřív kousne
Svým jedem otráví mě

A pak zcela nehybného
Ochromeného bez odporu
Hledíce mi do očí
Mě zcela v klidu

... pozře .....
Publikoval(a): dlouhejkour, 4.4.2012
Přečteno (111x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J sh' T r' k, GAIA77, Jin&Jang, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti