Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cítím sílu lásky

Cítím sílu lásky

vero dolce Básně » o Lásce

Anotace: pro mou lásku..

Cítím sílu lásky,
srdce mi hřeje,
líbá vlhké rty
a hladí mé divoké vlásky.
Utápím se den co den,
v těch očích,
co mi dal můj sen.
Sny se plní,
když člověk věří,
pokud ovšem nezkusíš,
pochopit můžeš to stěží.
Láska je tak plný cit,
mezi námi je stále nit.
Láska mé srdce plní den co den
a já žiju tenhle svůj sen.
A miluji svůj život,
od rána až do noci,
opojena se stále usmívám,
sama a s ním,
zbavena pocitu bezmoci.
Miluji a jsem milována,
nalézám lásku,
ve dne, v noci i z rána .... :)
Publikoval(a): vero dolce, 4.4.2012
Přečteno (324x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kpt.pyrat, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti