Je vlastně láska vinou?
Je vlastně láska vinou?
Anotace: Jsou věci, které si lidé nepřipustí,snaží se a bojují všemožnými, podlými, zákeřnými způsoby, ačkoliv jsou v boji vlastně sami. Neuvědomění. Někdy to trvá dlouho, než na to člověk přinde. ALE... každý na to holt musí přijít sám.
Jsi opravdu pošetilá,
tvé srdce zatemnělé,
úsměv rozdáváš… uměle.
Jsou věci, které se nezmění,
city nelze obelhat,
na škodolibost chceš jen…spoléhat.
Dříve jednáš, jak myslíš,
lidi kolem sebe zraňuješ,
do jejich srdce dýku… vpravuješ.
Láska není o boji, soupeření,
tu si ničím nevynutíš,
přijmout člověka milovat… nedonutíš.
Můžeš křičet, můžeš brečet,
kolem sebe kopat a jiné bít,
můžeš dělat cokoliv…
…již nezískáš ztracenou důvěru
a lásku, která není na prodej,
přestože cítíš zradu, velkou… nevěru…
… vina není jenom v jednom člověku.
Už se to zpátky nevrátí, city nejsou napovel.
Je vlastně láska vinou?
/naše láska je silným poutem,
spontánní, upřímné milování,
přiznám, že je bolestné a bylo by... mnohým,
kdo ocitl by se na našem místě,
kdyby to měli odnášet, často nevinně... blízcí,
někdy i děti!/
Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 3.4.2012