Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Globodecristal Básně » o Lásce

Anotace: "A na konec Ti celý svět, se v jedno srdce zúží. Jsi bohat, kdo máš jeden květ, muž v ženě, žena v muži.."

A všechno jednoho dne začne,
že spojí nás jiskra očí,
tak silně jak když ruka v ruku padne,
tak rychle do života vkročí.

V ten moment v člověku zažehne,
řecký oheň nepokojů,
dnem i nocí - vždy nás dožene,
uvězní nás do okovů.

Však na druhou stranu pro změnu,
růžový svět na dohled,
člověk pln a v radostném úsměvu,
všechno krásné na pohled.

Pak všechno tohle "nedovolené",
padne v zákon uplatněný,
"Bez lásky - člověk jen mrtvola na dovolené",
Teď pro mne citát neuplatitelný.
Publikoval(a): Globodecristal, 2.4.2012
Přečteno (264x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Engliš, děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti