Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen o lásce

Sen o lásce

vero dolce Básně » o Lásce

Anotace: Sním a jsem s ním.... :)

Vidím ve snu lásku,
uvázanou na provázku.
Dočká se mé srdce vyprahlé?
Rozkvete ve mně to poupě zavadlé?
Cítím se sžírána být touhou,
chci ho zase vlastnit,
alespoň na chvíli pouhou.
Chci láskou přetékat,
tak jako pohár vínem,
ovšem myslím v tomhle životě,
NE V JINÉM!!!!
Publikoval(a): vero dolce, 2.4.2012
Přečteno (299x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kpt.pyrat, LarryJ, Jin&Jang, děda včela, Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti