Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Časy se mění

Časy se mění

Marek Chlubna Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nemělo by se zapomínat na smysl života..

Časy se mění,
už to není co to bývalo.
Časy se mění,
jen vzpomínky a jizvy
zůstanou nastálo.

Kde jsou ty lesy,
které tady stály.
Kde jsou ty časy,
kdy jsme se tak smáli.

Proč před sebou vidím
jen ty hnusné panelové budovy.
Nikdo už pořádně nežije.
Každému jde jen o úspěch
jaké má asi důvody.

Chtěl bych se vrátit o pár desítek let zpátky.
Nehrálo se na to, kdo má lepší mobil,
či vyspělé technologie.
Lidi zajímal a bavil svět,
na počátku byla archeologie.

Časy se mění,
už to není co to bývalo.
Časy se mění,
jen vzpomínky a jizvy zůstanou nastálo.
Publikoval(a): Marek Chlubna, 1.4.2012
Přečteno (186x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Martin Havlíček, GAIA77, NikitaNikaT., wild_wyvern

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti