**A všem je krásně
**A všem je krásně
Anotace: Po slunečním paprsku...
*~~~~~~~*
Když oblohu modrou
svit slunce rozzáří
a po každém paprsku
sluneční víly přitančí
a zlehka dosednou
na stromy,keře,louky
a teplou dlaní pohladí
ptáky,motýly i brouky.
Pak do tance se dají
v zemi všechno ohřívají
a na co víly usmějí se
to krásně rozkvete se.
~~~~
Tam rozkvete plot
a kvete i lavička
rozkvetl děda,
rozkvetla babička,
drží se za ruce
tak jako zamlada
rozkvet jim úsměv
i dobrá nálada.
~~~~
Ale teď vážně
a seriózně…
po zimě je slunce třeba
tak jako hladovému chleba,
víly jsou jenom v pohádce
tam s jarem se dají
do tance.
~~~~~~~~~
A všem je krásně…
~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 1.4.2012