Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fantazie

Fantazie

Globodecristal Básně » o Životě

Anotace: "Fantazie je nevyčerpatelným stvořitelem nových světů.."

V každém z nás je malé dítě,
sníme a vytváříme si fantazijní svět,
věříme v něj a bereme ho vážně,
v každém z nás roste a vykvete v květ.

Utíkáme do něj den za dnem,
žijeme tam svá ve skutečnosti nesplnitelná přání,
přesto však těžké je smířit se s bludem,
že není to příjemné tak jak se tváří.

Jedinou zbraní proti skutečnosti je,
však stejně tak lehké je v ní se ztratit,
nezapomenutelné okamžiky vám dopřeje,
a pak je těžké znovu se vrátit.
Publikoval(a): Globodecristal, 1.4.2012
Přečteno (101x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marci-Tami, dlouhejkour, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti