Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

sněženky a Petra klíče

sněženky a Petra klíče

Mladý pán P. Básně » o Přírodě

Anotace: je a není tu

Sněženky a Petra klíče
odmykají jarní šou
obdař nohy procházkou
hlavu tichem, jsi-li sklíčen
...
"Petře, nevíš kde jsou klíče?"
"Co já vím, kde klíče vězí?
Myslíš klíče Trojmezí?"
"Myslím klíče od Slavíče"
"To jsem z toho celý zklíčen,
znám to jak když mrská bičem,
ale teď jsem v zámezí."
"Petře, hlavo hovězí,
bez tebe je jaro v ničem,
svět je zasut bílým kýčem."
Publikoval(a): Mladý pán P., 31.3.2012
Přečteno (276x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, děda včela, NikitaNikaT., J sh' T r' k, dlouhejkour
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti