Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....velice tajemné a slušně napsané....nezapomínejme však že všechno zlé je pro něco dobré...jen si umět vybírat.
3.4.2012 15:38 | Martin Havlíček
Někdy je těžké srovnat si hodnoty...
1.4.2012 8:11 | NikitaNikaT.