Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pí*us

Pí*us

Aniel Básně » Smutné

Anotace: Jedná malá holka mi řekla, že když něco neumím pojmenovat, mám to nazvat pí*usem..:D

Pamatuji si na něj
na jeho šílený smutek který neustál
díky němu teď tančím
v jeho rozpadajícím se království
na rozrhraní bláznovství
jako přízrak se ploužím

Klidné je moře
pod plachtami nočních hvězd
ale kdo co zmůže?
nechávám se jen tak nést
sem a tam
jakobych ani nechtěl dál
jen sem a tam
v rytmu osvěžující melodie

Nikdy jsem neuměl tančit
jako jiní
ale sál ve kterém tančím
je prázdný..
Publikoval(a): Aniel, 31.3.2012
Přečteno (127x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, Lilien, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti