Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přichází

Přichází

Mells Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: O tom, že vlastně nikde nevíme jak a kdy si pro nás smrt přijde.

Přichází

Usínala jsem,
ty jsi na piano hrál,
představovala si
plný tanečníků sál.

Na tvářích masky,
pohledy temné,
na věži odbilo
právě půl jedné.

Z ničeho nic
nastalo ticho
a z toho zápachu
bolí mě břicho.

Postupně kácím se
k studené zemi
parkety nejsou tu
ležím na kameni.

Vidím ji, blíží se
poslední mrk,
proboha já nesním… umírám,
a jde si pro mě smrt!
Publikoval(a): Mells, 31.3.2012
Přečteno (484x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 00:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti