Každý den spolu
Každý den spolu
Anotace: Spolu,ale na opačném konci světa :/
Každý den spolu,
však na opačném konci světa.
Po krůčkách na tenkém molu,
ke kraji kde topí se věta.
Procházíme v bludném kruhu,
beze smyslu cesty.
Jak snaha chytat duhu,
prochřadlími prsty.
Z leva bouře,
z prava plameny.
Nahraně co klouže,
poseta zrádnými kameny.
Půlnoční romance,
srdce na provaze visí.
Ztraceno bez šance,
navždy mizí.
Do dáli odchází,
do srdce tvého.
Odkuď žal jeho pochází,
dát ti kousek světa mého.
Publikoval(a):
Bad Monkey, 30.3.2012