MYŠIČKY.
MYŠIČKY.
Anotace: Ach ty pátky :-)
Myšičky myšičky
maj v mý hlavě sjezd
dycičky dycičky
když povolím vjezd.
Nejezdí však vlastním vozem
ale s napěněným kozlem.
Jak je veze slivovice
tak jich bývá trochu více
Když jim dělá taxi vhisky
zbělají jak v háji břízky
Myšišky myšičky
už jste tady zas
ještě dvě tři skleničky
a nespočítítám vás :-)
Publikoval(a):
Ružka, 30.3.2012