Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stojíš v dešti pod deštníkem

Stojíš v dešti pod deštníkem

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Nech pršet lásku na svou hlavu.

Kdo nechce stát pod okapem,
a bojí pocákat se blátem,
kdo se bojí, že bude mít rád,
těžko ten může milovat.

Stojíš tu v dešti pod deštníkem,
kůži chráníš pod pláštíkem,
láska prší na tvou hlavu,
bojíš se zmoknout, mít odvahu.

Být tak kapkou v dešti,
pršel bych na tvou tvář,
skanula by jako slza štěstí,
když láska uhnízdí se v nás.

Nastav ruce své dešti,
naber kapky plnou dlaň,
nezatínej stále pěsti,
lásku láskou,
prosím,
braň!
Publikoval(a): paulo, 30.3.2012
Přečteno (151x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, NikitaNikaT., ajala, dlouhejkour, Květka Š., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti