Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Normální

Normální

misuge Básně » ?nezařazené?

Anotace: Co je vlastně normální? :)

Obecná norma
není jako dortová forma.
Normální práce?
Nejsem tam krátce.
Mám postavení skorovládce.
Dostávám vysoký plat.
Je to tak?

Normální rodina?
Máma vaří, žehlí, leští, pere.
Táta opravuje, radí, velký prachy bere.
Děti jsou slušné, pomáhají rodičům
a jejich hlavním cílem je úspěšné studium.

Normální život?
Mám peníze.
V práci jsem beztíže.
Doma čeká velká spokojená rodina
a v garáži audina.

Nenormální, normální či abnormální?
Jak se ta norma určuje
a člověka do ní zužuje?
Jakým měřítkem tak řadí
a ve společnosti pak nevadí či vadí?
Publikoval(a): misuge, 29.3.2012
Přečteno (75x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti